• ANNEMARIE NOWAK- NIJKAMP

  Haar achtergrond in de techniek en haar gevoel voor grafische vormgeving, doen niet vermoeden dat Annemarie zich ontpopt heeft tot een ware verzekeringsspecialist. Annemarie weet van de hoed en de rand. Met haar enorme inzicht en kennis, zorgt ze dat alles tot in detail geregeld wordt. Deze vrolijke en positief ingestelde kletskous woont in een heerlijk oud huis met haar man en twee kinderen. Schilderen is haar hobby. “Ik probeer altijd iets aparts te maken en verschillende materialen te combineren."

  "Met schilderen zet ik het denken even stop. Heerlijk ontspannen na een dag werken.”

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 • ASTRID MOELARD

  Belt u met Aves? Dan heeft u grote kans dat u Astrid aan de lijn krijgt. Ze staat altijd voor iedereen klaar. Met haar rustige en vriendelijke karakter biedt ze een luisterend oor aan iedereen. Astrid is gefocust en zorgt dat vragen en problemen zo snel mogelijk onder de aandacht komen.

  Ook thuis zorgt Astrid dat alles piek fijn in orde is. “Met mijn man en twee katten wil ik genieten. Regelmatige bezoekjes aan pretparken en wekelijkse ‘Kolonisten van Catan-avonden’ zijn bij ons favoriet!”

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 • DENNIS VOGEL

  Dennis Vogel verstaat zijn vak. Deze tikkeltje eigenwijze oprichter van Aves Assurantiën, gaat altijd tot het gaatje. Met zijn persoonlijke aandacht  en onbegrensde creativiteit weet hij vaak tot oplossingen te komen die niet altijd voor de hand liggen. “Iemand helpen zijn wensen of zelfs dromen te realiseren, is fantastisch. Mijn eigen droom? De racesport.”
  Als fanatieke Alfa liefhebber scheurt Dennis vaak over het circuit. Zijn liefde voor auto's deelt hij met dochter Roos van vier. "Samen touren is heerlijk genieten."

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

AVES KIJKT NAAR UW PERSOONLIJKE SITUATIE

Wij zijn Dennis, Annemarie en Astrid. Samen zijn wij Aves Assurantiën. Wij helpen u graag met uw verzekeringen, pensioenoplossingen en  hypotheekvraagstukken. Maar bijvoorbeeld ook met het in kaart brengen van uw financiële toekomst. Wij adviseren u wat u beter wel en wat u beter niet kunt doen. Geen gezin is immers hetzelfde en elke situatie is anders. Daarom leveren wij bij Aves Assurantiën maatwerk. Wij willen weten wat u belangrijk vindt in het leven. Met een flinke dosis creativiteit gaan wij altijd op zoek naar oplossingen. Ook bij lastige vraagstukken, gaan wij tot het uiterste. Ons motto is zorgen dat iets wel kan. Wij helpen u met datgene dat echt goed geregeld moet zijn. En dat is een prettig gevoel.


Persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Wij willen u graag eerst leren kennen. Dus kom gerust eens langs voor een kop koffie. Voor financieel advies komt Dennis bij u thuis. Geheel vrijblijvend. Want wij snappen dat een relatie gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en een persoonlijke klik. 

ONTVANG VRIJBLIJVEND ADVIES

Vul in en wij nemen contact met u op!

Voornaam
Achternaam
Telefoonr.
E-mail adres
Mijn vraag